Informatie

VaCoMet bvba

VaCoMet bvba is een familiale kmo, actief op het gebied van sloop, recycling en zandcementgebonden mengsels zowel in de private als openbare sector.

Vacomet werd opgericht in 1991 en was oorspronkelijk gevestigd in Sint-Eloois-Winkel. Door de gestage expansie van het bedrijf groeide de noodzaak naar een grotere en betere infrastructuur. In het jaar 2000 verhuisden we naar het huidige bedrijfsterrein.

Binnen het bedrijf VaCoMet staat klantentevredenheid en de kwaliteit van het eindproduct voorop. Door de vakkundige inzet van onze trouwe medewerkers en het voortdurend investeren in nieuwe technieken en middelen zetten wij ons iedere dag in om dit doel te bereiken.

VaCoMet in beeld

Maart 2016

BETON MET GERECYCLEERDE GRANULATEN

Bouw van opslagloods, op eigen bedrijfssite, waarbij gebruik gemaakt wordt van "stortklaar beton van de toekomst".

Bij dit procede, uitgevoerd door eigen betoncentrale, worden de natuurlijke grove granulaten vervangen door gerecycleerde betongranulaten, afkomstig van bouw- en slooppuin.

Hierdoor verlagen we aanzienlijk de milieu-impact van beton.

.Februari 2016

NIEUWBOUW SCHOOL VOOR MENS EN SAMENLEVING te KORTRIJK

Afbraak van verschillende gebouwen ( klaslokalen - woningen ) met een aanzienlijk niveauverschil ten opzichte van de straat, waarop het bestaande gebouw dat dateert van de jaren 50 met een brouwerij aan de straatzijde bewaard blijven.